luni, 23 mai 2011

Rodney Alcala - Criminal in serie banuit ca a ucis 130 de femei

Procesul criminalului in serie Rodney Alcala, condamnat la moarte pentru ca a omorat o fetita de 12 ani si alte patru femei, a scos la iveala alte detalii socante.

“E un mosntru care stia ce face”, a declarat procurorul care se ocupa de caz. Fotograf amator, Alcala le propunea victimelor sa pozeze pentru el, scrie Daily Mail.

Politia a dat publicitatii peste o suta de fotografii secrete descope-rite intr-un depozit al criminalului. Fotografiile infatiseaza femei si fete neidentificate, care ar putea fi victimele ucigasului in serie.

Rodney Alcala, in varsta de 66 de ani, a recunoscut ca a ucis 30 de femei in anii 70. Politistii cred, insa, ca ar putea sa fie mult mai multe.

Politia crede ca Alcala, poreclit “Dating Game killer” de cand a participat la emisiunea “Blind date”, ar fi ucis toate femeile din fotografii si le-a pastrat ca pe niste trofee.

Alcala nu are probleme psihice, are chiar un IQ de 160. Ucigasul a preferat sa se apere singur la procesul care s-a desfasurat in aceste zile, si a recunoscut ca a ucis o fetita de 12 ani, disparuta in 1979.

El a ras si a vorbit pe parcursul procesului de la Orange County, chiar si dupa ce a fost condamnat, despre cum a ucis patru femei din Los Angeles, in anii ‘70.

A fost nevoie de aproape 30 de ani pentru ca Alcala sa fie prins. Daca se dovedeste ca a ucis 130 de femei, Rodney Alcala intra pe lista celor mai sangerosi ucigasi in serie, dupa Henry Lee Lucas, care a ucis 200 de oameni.
Sursa: CRIMINALI CELEBRI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu